Prima Travel - Εκδρομές 2013

Οικολογικές Εκδρομές με ποδήλατα απο το “PRIMA TRAVEL”!!!

1. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΜΟΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΗ - ΑΓ. ΣΟΥΛΑΣ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ κάθε ΤΡΙΤΗ 09:00-13:30 ΤΙΜΗ:?

Ξεκινάμε απο τις κατασκηνώσεις στη κορφή του Προφ. Ηλία ποδηλατώντας πρός τηντην όμορφη μονή Φουντούκλη μέσα στα πεύκα και τα κυπαρίσσια. Μπορούμε να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγ.Νικολάου χτισμένο το 14αιώνα με τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες.

Κατόπιν συνεχίζουμε να ποδηλατούμε το Μπιζάνι την μεγάλη πηγή με τα σπάνια μικρά ψαράκια . Υο τοπίο είναι υπέροχο, να θυμηθούμε να 'εχουμε μαζι μας τις κάμερες να βγάλουμε φωτογραφίες! Συνεχίζοντας, καταλήγουμε στο δάσος του Αγ. Σουλά όπου μπορόυμε να δοκιμάζουμε φρέσκο μέλι κια να αγοράσουμε τοπικά προιόντα. Ομως η εκρομή μας δεν τελείωνει εδώ!. Συνεχίζουμε με το λεωφορείο πρός τη Φιλέρημο όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη ενετική μονή και θα ξεκουραστούμε στο τοπικό καφέ.

(Ιξιά 08:50 - Πόλη Ρόδου 09:00 - Φαληράκι 09:40- Προφ.Ηλίας 10:25 - Αγ.Σουλάς 11:40 -Φιλέρημος 12:15).

2. ΧΑΛΚΗ κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ 08:00-18:00 ΤΙΜΗ:?

Μια μοναδική εκδρομή! Εξερευνήστε το μαγευτικό νησί της Χάλης με ποδήλατα και θαυμάστε το πανέμορφο τοπίο μετην παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Μπορείτε να επισκεφτείτε το πολιτιστικό μουσείο , να δείτε το εσωτερικό μιας παλιάς Χαλκιώτικης οικίας, να δοκιμάσετε αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις και να αγοράσετε τοπικά προιόντα.

Πολλές εκκλησίες και πολύχρωμες με λουλούδια αυλές θα σας εντυπωσιάσουν πραγματικά ποδηλατώντας στο μονοπατι του νησιού.

(Φαληράκι 08:00 - Πόλη Ρόδου 08:30 - Ιξιά 08:40 - Ιαλυσσός 08:45 - Κάμειρος 09:30 - Χάλκη 10:30).

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

3. ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ 09:00-18:30 ΤΙΜΗ:?

Η εκδρομή στο Πρασονήσι είναι μια ιδανική ευκαιρία να θαυμάσετε τις ικανοτητες πολλών windsurfers και φίλων του kite. Μετά απο ένα σ΄υντομο διάλλειμα για καφέ στο Κιοτάρι φτάνουμε στο Πρασονήσι. Υπάρχουν δύο παραλίες χωρισμένες απο μια λωρίδα άμμου. Η μία με τα μεγάλα κύματα για εξπέρ του είδους και η άλλη με ήρεμα νερά για αρχάριους ή φίλους της ταχύτητας και τους φίλους της θάλασσας.

Αν δεν είστε γνώστες του αθλήματος απλά μπορείτε να διασκεδάσετε το μοναδικό τοπίο της Νότιας Ρόδου. Μπορείτε κάλλιστα να ξεκινήστε μάθημα στις σχολές ή να πάρετε το γεύμα σας σε μια πο τις ταβέρνες.(ΔΕΜ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

(Ιξιά 09:15 - Πόλη Ρόδου 09:20 - Φαληράκι 09:50 - Κιοτάρι 10:20 - Πρασονήσι 11:30).

Οι τιμές περιλαμβάνουν: Μεταφορά με λωφορείο απο το σημείο αναχώρησης και επιστροφή, ποδήλατα και εξοπλισμό, συνοδεία, ασφάλιση, το εισιτήριο επιστροφής με το καραβάκι για Χάλκη και υποστήριξη του συλλόγου αδέσποτων ζώων Ρόδου “STRAY GANG RHODES” .DECAL_DOG.jpg

4. LINDOS - LINDOS BY NIGHT κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο 09:00 - 14:00 / 18:00 - 22:00 ΤΙΜΗ:?

Η Λίνδος ιδρύθηκε από τους Δωριείς, που έφτασαν περίπου τον 10ο αιώνα π.Χ.. Σήμερα, η Λίνδος είναι το πιο παραδοσιακό χωριό με τα λευκά σπίτια χτισμένα κάτω από το εντυπωσιακό κάστρο και πάνω από την αμμώδη παραλία, με τα κρυστάλλινα νερά.

Στη Λίνδο μπορείτε να γευτείτε την ελληνική κουζίνα, να επισκεφθείτε το κάστρο με γαϊδουράκι και να αγοράσετε πολλά χειροποίητα προϊόντα και σουβενίρ. Στο δρόμο προς την Λίνδο, μπορείτε να επισκεφτείτε τις "Επτά πηγές", ένα μαγευτικό τοπίο με νερά που προέρχονται από τις πηγές και καταλήγει σε μια μικρή λίμνη.

Η περιοχή «Επτά πηγές» και τα κοντινά δάση, είναι κατάλληλα για περπάτημα. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τη Λίνδο νύχτα για να τη θαυμάσετε κάτω από τον ξάστερο νυχτερινό ουρανό και να περπατήστε στα σοκάκια που βρίθουν ζωντάνια.

5. ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή 09:30-14:00 ΤΙΜΗ:?

Κοιλάδα των Πεταλούδων, είναι ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς στο νησί. Κατά τον Αύγουστο χιλιάδες πεταλούδες του γένους Panaxia, κατακλύζουν την Κοιλάδα για να αναπαραχθούν. Απολαύστε μια βόλτα στη σκιερή, καταπράσινη κοιλάδα με μικρό ποτάμι και τους καταρράκτες του, που περιβάλλεται από υπέροχες πεταλούδες.

6. ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ κάθε Δευτέρα, Παρασκευή 09:00 - 17:00 ΤΙΜΗ:?

Ο γύρος του νησιού, είναι μια ευκαιρία να επισκεφτεί κανείς πολλά μέρη σε μια εκδρομή και να ανακαλύψει πολλές διαφορετικές πλευρές του νησιού της Ρόδου. Η πρώτη στάση είναι η Φιλέρημος. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε το ιταλικό μοναστήρι, με τα όμορφα μονοπάτια.
Μετά από αυτό, η επόμενη στάση είναι η Κοιλάδα των Πεταλούδων, με χιλιάδες πεταλούδες που καλύπτουν τα δέντρα και τα βράχια ανάμεσα σε μικρούς καταρράκτες και λίμνες.

Η Έμπωνα είναι ένα ορεινό χωριό στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα φαγητά και σπιτικό κρασί. Επόμενη στάση είναι το χωριό Σιάνα. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε μέλι και την παραδοσιακή "σούμα" (ρακί).
Ο Μονόλιθος είναι το χωριό με το κάστρο και την όμορφη θέα, ιδανικό για τη λήψη καταπληκτικών εικόνων. Η τελευταία στάση για καφέ στην περιοχή Κιοτάρι, μια μανέμορφη περιοχή κοντά στη θάλασσα.

7. CITY TOUR κάθε Δευτέρα 9:30-13:00 ΤΙΜΗ:?

Η περιήγηση στην πόλη είναι κατάλληλη για να μάθει κανείς την ιστορία της πόλης της Ρόδου. Μετά από ένα γύρο από το κάστρο, μπορείτε να επισκεφθείτε την Ακρόπολη της Ρόδου και το αρχαίο στάδιο.
Στη συνέχεια, περνώντας μία από τις δύο πύλες της Μεσαιωνικής Πόλης μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη βόλτα, επισκέψεις σε μουσεία, το παλάτι των Ιπποτών, την πλατεία με το σιντριβάνι και επίσης μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά από τα πολλά καταστήματα εκεί γύρω.

 

Comments are closed.